Route

Adres

Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse
Holland

Openbaar vervoer

De beste manier van reizen is natuurlijk met het openbaar vervoer! Je ontmoet nieuwe mensen, staat niet met je auto in de file voor de parkeerplaats en het is beter voor het milieu. Wij raden jullie aan om met het openbaar vervoer te komen.

Om met de bus in Lisse te komen kun je het beste je reis plannen via www.9292.nl of www.arriva.nl.

Let op! Mogelijk hebben de NS of de regionale busmaatschappijen werkzaamheden gepland op de spoorwegen of lijndiensten richting de evenementenlocatie.

Met de auto

Kijk op www.vananaarbeter.nl of teletekst voor de actuele wegwerkzaamheden. Plan je reis op www.anwb.nl. Vertrouw niet op een tomtom tot aan de deur: tot Lisse gaat het goed, maar volg vanaf daar de borden Keukenhof.

VANAF DE A4 (AMSTERDAM, ROTTERDAM)

Neem afslag Nieuw Vennep/Hillegom/Lisse en volg de N207 in diezelfde richting. Aan het eind van de N207 slaat u linksaf richting Lisse (N208). Op de derde rotonde gaat u rechtsaf richting Langevelderslag. Volg vanaf daar de borden parkeren Haunted Castle.

VANAF DE A44 (DEN HAAG, LEIDEN)

Neem afslag Sassenheim/Lisse/Noordwijkerhout. Ga in Sassenheim bij de tweede rotonde rechtsaf richting Lisse (N208). Ga vervolgens op de derde rotonde linksaf richting Langevelderslag. Volg vanaf daar de borden parkeren Haunted Castle.

VANAF DE N206 (KATWIJK, NOORDWIJK, VOGELENZANG)

Neem afslag Lisse en houd Lisse aan. Volg vanaf daar de borden parkeren Haunted Castle